Moe

(7-2-2017)

Moe moe moe. Moe. Moe. Slap. Pap. Zoutzak. Nergens zin in. Bleh boeh bah. Saai saai saai. Alles is saai.

Universiteit. Dat zou toch gaaf moeten zijn? Cool, nice, awesome. Nieuwe dingen leren. Hoogste opleiding. Geweldig niveau. Hard werken, doen doen doen. Leren en leren. Nog meer. Ja, nog een vak! Interessante dingen. Die je altijd al wilde weten. Gaaf, cool, beter dan middelbare school. Je hebt er zelf voor gekozen. En nog meer van die shit.

Universiteit = saai. Soms dan toch. Vaak dan wel. Te vaak. Saai. Boring. Weer dezelfde shit. Meer van hetzelfde. Lezen en lezen. That’s it. Evaluatie? Ja vul ik wel in hoor. Zie er niks van terug. Zonde, zonde. Het is niet anders. Nog anderhalf jaar. En dan? Master. Nieuwe hoop. Op echt hard werken. Op doen wat je leuk vindt. Op uitdaging, intellect. Misschien, je weet het nooit. Laten we het hopen.

Jong zijn. Dat zou toch gaaf moeten zijn? Cool, nice, awesome. Nieuwe dingen leren. Midden van je leven. Hard gaan. Doen en doen. Nog meer. Ja, nog meer fun! Interessante dingen. Die je altijd al wilde doen. Gaaf, cool, beter dan toen je nog op de middelbare school zat. Nu kun je zelf kiezen. En nog meer van die shit.

Jong zijn = saai. Soms dan toch. Vaak dan wel. Te vaak. Saai. Boring. Weer dezelfde shit. Meer van hetzelfde. Doen en doen. That’s it. Evaluatie? Ja denk ik wel over na hoor. Zie er niks van terug. Zonde, zonde. Het is niet anders. Nog anderhalf jaar. En dan? Ben ik ouder. Nieuwe hoop. Op echt plezier hebben. Op doen wat je leuk vindt. Op uitdaging, intelligent gezelschap. Misschien, je weet het nooit. Laten we het hopen.

Ik word zo moe van m’n leven. Het leven. Is soms best wel saai. Laten we dat eens toegeven. Saai, saai saai. Herhaling. Het hoort erbij. Moe. Morgen opnieuw.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s