Kiezen = moeilijk

Ik heb kiezen altijd al moeilijk gevonden. Waar baseer je je keuzes op? De meeste mensen denken dat je kiest op basis van je verstand, rationele keuzes. Maar dat blijkt toch vaak niet waar te zijn.. Vaak kiezen wie op basis van een vaag gevoel. Je zou het intuïtie kunnen noemen en dat is vaak gebaseerd op opgedane ervaringen. Keuzes maken is lastig voor mij omdat keuzes altijd voor mij werden gemaakt. Ik heb daarom weinig ervaring met keuzes maken. Daarom twee versies van twee ideeën. De keuze is aan jou.

 

 

 

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s