Hoe serieus moet ik dit idee nemen?

Ik denk erover om een deel van mijn illustraties die ik tot nu toe gemaakt heb voor the100dayproject te gaan verkopen als ansichtkaartjes. Hoe serieus moet ik dit idee nemen? Feedback is welkom!

Momenteel komen er veel vragen in me op. Waarom wil ik m’n illustraties/tekeningen zo graag verkopen? Is dat omdat ik denk dat er markt voor is, omdat ik er trots op ben en ze daarom wil delen met nog meer mensen, is het omdat ik gierig ben, en op geld uit ben? Er zijn veel mogelijke redenen.

En dan, stel dat ik ze ga verkopen, hoe serieus moet ik mezelf dan nemen? Moet ik een logo voor mezelf maken, moet ik envelopjes kopen waarin ik ze kan verkopen? En natuurlijk, welke prijs moet ik vragen? Verkopen betekent namelijk ook investeren. Hoeveel vind ik het waard? En hoeveel vinden anderen het waard? En wil ik dit eenmalig doen, omdat het deze vrijdag toevallig koningsdag is, en ik op die manier veel potentieel publiek heb, of wil ik dit ook op andere gelegenheden doen? Op andere marktjes of misschien wel als webshop?

Een idee hebben is moeilijker dan je denkt. Want hoe serieus moet je het idee nemen? Kies je ervoor om er in één keer helemaal voor te gaan of wil je het in stapjes uitvoeren? En dan is er ook nog altijd de optie om het idee helemaal in de prullenbak te gooien. Ik kies er nu voor om het eens één keer te proberen, op koningsdag, en dan zie ik wel weer verder. Kom dus gezellig langs, deze vrijdag, in Utrecht! Of help me door te reageren op dit bericht, en vertel me of je de illustraties wel/niet zou kopen en waarom wel/niet en tegen welke prijs. Feedback is welkom! Check de illustraties/tekeningen op: https://www.instagram.com/frederiquemaakt/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s