Dag 50/100, hoera!

Dit is dag 50. Hoera! Ik ben op de helft van #the100dayproject. Ik ben trots op mezelf en ben blij verrast over de variëteit in stijlen en ideeën die ik blijkbaar heb en maak. Van tevoren had ik dit nooit kunnen bedenken, en dat is wat dit project me leert; door dingen ‘gewoon’ te gaan doen, kom je erachter wat er allemaal in je zit. Je kunt dit niet bedenken, je weet het simpelweg niet. Ga dus doen en ontdek! Verder leert dit project ‘once again’ dat wanneer je loslaat, je even niet oplet, je geen verwachtingen en eisen aan jezelf stelt, je het beste en meest verrassende resultaat krijgt. Vaak zijn de kunstwerkjes die ik op instagram deel de eerste die ik gemaakt heb, of juist de laatste. Omdat ik bij het eerste ding dat ik maak denk; het hoeft de eerste keer nog niet goed te zijn. En omdat ik bij het laatste ding wat ik maak denk; ik maak nog even snel iets omdat de verf nou eenmaal op moet. En dán ontstaat er dus iets moois.

Ik ben blij dat ik besloten heb om 100 dagen lang een half uur of een uur per dag te wijten aan zelfexpressie. Het is mooi, het is fijn, ik word er vrolijk van, maar soms is het ook moeilijk, lastig, complex. Dan merk ik weer dat in jezelf geloven, van jezelf houden en jezelf aanmoedigen niet vanzelf gaat. Je moet er voor werken, maar het is het wel waard. Ik ga door met de volgende 50 dagen en ik ben weer net zo nieuwsgierig naar het resultaat en het proces als toen ik begon aan het project. Wie doet er met me mee? Iedere dag is namelijk een goede dag om te beginnen….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s